Verhuurmakelaar – Amstelveen

Introductie

Word jij blij van het waarmaken van woonwensen en ben je op zoek naar de volgende stap als verhuurmakelaar? Solliciteer op deze mooie vacature in Amstelveen!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijke vooruitstrevend makelaardij en inclusief hypotheek intermediair met ongeveer 250 medewerkers door heel Nederland

Functie

Als Verhuurmakelaar is geen dag hetzelfde. Samen met het team zorg je voor het gehele verhuurproces: van behandeling van de opzegging van de zittende huurder tot de sleuteloverdracht aan de nieuwe huurder en alle zaken die binnen dat proces aan de orde komen. Zoals bijvoorbeeld technische opname van de woning, markthuur prijsadvies of bezichtigingen met potentiële kandidaat huurders. Je werkt voor zowel particuliere eigenaren alsmede voor verschillende grote opdrachtgevers die allemaal op zoek zijn naar de beste huurder voor hun pand op basis van de gestelde eisen.

Vanuit de standplaats in Amstelveen bedien je als Verhuurmakelaar het werkgebied van Noord-Holland. Hierdoor heb je de vrijheid om ook vanuit andere kantoren te werken. Daarmee fungeer je zowel voor onze opdrachtgevers als ook je collega’s als één van de gezichten van de afdeling verhuur.

Functie-eisen

Wij verwachten dat je mede door jouw ervaring in staat bent om mee te denken met onze opdrachtgevers en ze zo van het beste advies kunt voorzien. Je bent in staat om onze opdrachtgevers van de juiste informatie met betrekking tot wet- en regelgeving te voorzien en zijn huurders bij jou aan het juiste adres om professioneel en vakkundig te woord te worden gestaan. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers en je vindt het leuk om die verantwoordelijkheid ook te dragen.

Je bent iemand die goed met mensen om kan gaan en in staat is om gestructureerd en accuraat te werken. Daarnaast is het van belang dat je goed kan prioriteren en plezier haalt uit het bemiddelen tussen verschillende partijen.

Aanbod

Naast een interessante en dynamische functie biedt onze opdrachtgever jou de mogelijkheid om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. Zij bieden een goed salaris dat past bij je functie en kwaliteiten. Onze opdrachtgever omschrijft zichzelf als een inspirerende, open en informele werkomgeving. Zij zijn een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan bieden zij jou zeker deze mogelijkheden.


Daarnaast staat het bedrijf ook voor gezelligheid. Zij vinden het belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in het team. Iedere medewerker heeft een persoonlijk team budget waarmee elk jaar leuke teamuitjes georganiseerd kunnen worden.


Daarnaast bieden zij: 

pensioenregeling;

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;

2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest;

volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling middels een eigen Academy;

aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod;

een bonus voor elke succesvolle lead die wordt doorgezet naar één van onze andere makelaarskantoren of disciplines: hypotheken of verzekeringen.

Inlichtingen

Voor inlichtingen over deze vacature kun je bellen met Senior Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Graag ontvang ik jouw cv + motivatie

Jacqueline@2bconnected.org

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk