Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Vestigingsmanager/Hypotheekadviseur

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

2Bconnected is hét bureau in Nederland voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs. Voor onze opdrachtgevers werven wij zowel op landelijk als op regionaal niveau gecertificeerde Makelaars, Hypotheek- en Financieel Adviseurs.Voor opdrachtgevers de beste kandidaat en voor kandidaten de beste baan: dat is waar wij naar streven.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière. Heb je een aantal jaren ervaring als hypotheekadviseur en zie je uitdaging in een volgende stap; nl. die van vestigingsmanager dan is dit echt een hele mooie kans voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke financiële dienstverlener met jarenlange ervaring binnen de hypotheekbranche. Zij focussen zich op onafhankelijke financiële advisering waarbij het klantbelang voorop staat. De adviseurs van onze opdrachtgever zullen niet rusten voor zij de juiste hypotheek voor hun klant hebben gevonden. Naast hypotheken verstrekken zij ook de overige financiële producten zoals: Leven, schade, vermogen, pensioen en kredieten.

Functie

Als vestigingsmanager draag je de volledige verantwoording voor dit zeer goed draaiende filiaal. Je houdt je aan de ene kant bezig met alle personele zaken, maar aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor de omzet en het uitbouwen daarvan. Verder voer je ook de taken van hypotheekadviseur uit. De Hypotheek Adviseur draagt zorg voor een deskundig en klantgericht hypotheekadvies bij nieuwe en bestaande klanten. Met een servicegerichte houding en een proactieve instelling analyseer en inventariseer je de behoefte van de klant. Vanuit de analyse doe je de klant een commercieel aanbod, waarna je de klant vakinhoudelijk adviseert. Hierna maak jij het adviesrapport en zorg jij dat de klant de juiste hypotheek krijgt voor een goede prijs.


Functie-eisen

* Een klantgerichte houding met een grote gunfactor;

* je hebt ervaring als hypotheekadviseur in een senioriteitsrol;

* WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet;

* WFT Vermogen;

* WFT Consumptief Krediet;

* Je zeker geen 9 tot 17 type;

* Je werkt graag vanuit kantoor waarbij je ongeveer 3 a 4 klant gesprekken hebt per dag;

* Je bent netwerkgericht en hebt gevoel voor commercie;

* Woonachtig in de regio (+/- 50 km).

Aanbod

* Je gaat werken voor een gerenommeerde hypotheekadvies organisatie;

* Je werkt met kwalitatieve leads, die je tot klant kunt maken;

* Je wordt ondersteund met (landelijke )marketingacties en bij het opbouwen van je marktgebied;

* De organisatie organiseert regelmatig kennissessies en faciliteert bij het volgen van opleidingen;

* Hypotheek Adviseurs krijgen een interne opleiding van ongeveer 1 maand en draaien een aantal dagen mee op een vestiging.

* Binnen de interne opleiding worden nieuwe medewerkers getraind in de verkoop, in de dienstverlening en op het systeem.

* Meer dan marktconforme beloning, waarbij een bonusregeling is opgenomen.

Inlichtingen

Bel ons voor meer informatie 06-23840062 of solliciteer via onze sollicitatie button en stuur je CV op in WORD met een korte motivatie tekst. Kennismakingsgesprekken zullen eerst in Amsterdam plaatsvinden of eventueel via Skype, vervolgens zullen wij je voordragen voor een gesprek bij de opdrachtgever.

Sollicitatie

Recruiter Jacqueline Adrichem

Email: jacqueline@2bconnected.org

Tel: 06-23840062

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button