2Bconnected_logo

Word een Sales Sensatie: Kom bij ons werken voor Pensioen Inventarisatie – Emmen

Introductie

Voor een vooraanstaand financiele dienstverlener, met een landelijke aanwezigheid en een hoofdkantoor in Eindhoven, zijn we op zoek naar een Sales Consultant voor Pensioen Inventarisatie. 

Dit biedt jou de unieke kans om deel uit te maken van een sales team dat klanten ondersteunt bij het optimaliseren van hun pensioen. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de financiële dienstverlening; wat telt is jouw commerciële drive. 

Zit je momenteel in een totaal andere sector, zoals energie- of telecombranche, en wil je de overstap maken naar de financiële dienstverlening?

Wij zijn op zoek naar commercieel ingestelde personen die geïnteresseerd zijn in een carrièreswitch.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande organisatie in de financiële dienstverlening met 14 vestigingen verspreid over Nederland. Zij streven ernaar om klanten te voorzien van uitgebreid en persoonlijk financieel advies, met een bijzondere focus op pensioenen. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Eindhoven, waar een dynamisch team werkt aan innovatieve oplossingen voor financiële vraagstukken.

Functie

Als Sales Consultant Pensioen Inventarisatie ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van klanten die interesse hebben getoond in het aanpassen van hun pensioenregeling. Je voert inventarisatiegesprekken uit, legt de basis voor de vermogensadviseur en bouwt zo mee aan duurzame klantrelaties.

Jouw werk ( inventariseren van de pensioen situatie ) is cruciaal in het voortraject en zorgt ervoor dat klanten optimaal bediend kunnen worden.

Je doet 3 tot 4 bezoeken per dag met een leaseauto.

 

Functie-eisen

 • Sterke commerciële achtergrond met aantoonbare sales resultaten

 • Particulieren informeren over pensioenproblematiek en de oplossing daarvoor uitleggen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.

 • Zelfstandigheid en proactiviteit in werkzaamheden.

 • Bereidheid om klantbezoeken af te leggen binnen jouw regio.

 • Geen specifieke diploma’s vereist; jouw ervaring en drive zijn leidend

Aanbod

 • Wij bieden een competitief salarispakket inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen de € 3000,- en € 4000,-
 • Bonus maximaal 20 % van je salaris
 • 32 tot 40 uur per week is bespreekbaar
 • zoals een laptop, leaseauto en mobiele telefoon.
 • Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten je Wft basis, Vermogen-certificering te behalen en bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Rolf van der Meulen via rolf@2bconnected.org of bellen naar 06-34937130.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Rolf van der Meulen via rolf@2bconnected.org. Wij kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om je te verwelkomen in ons team.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures