Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Hypotheekadviseur omgeving

Introductie

Vind u als hypotheekadviseur het ook prettig wanneer leads en acquisitie door de marketingcollega’s worden geregeld? Zodat uw agenda goed gevuld is met dat waar u goed in bent?

U werkt graag met een back office want u legt zich graag toe op begrijpelijk hypotheekadvies en het sluiten van de beste deal. En dat wilt u doen op Champions League niveau?

Onze opdrachtgever, een hypotheek- intermediair is dringend op zoek naar een nieuwe collega om samen successen mee te vieren.

Wij zoeken een intrinsiek gemotiveerde hypotheekadviseur in omgeving Den Bosch die het niet alleen leuk vindt om hypotheekadvies te geven, maar er ook in slaagt om dat enthousiasme succesvol over te brengen naar de klant.


Omdat je volledig onafhankelijk werkt, zit consultative selling in je bloed. Anders gezegd: We zoeken inhoudelijke adviseurs, geen snelle verkopers. Commercieel betekent voor jou namelijk klantgerichtheid. Een goede inventarisatie leidt dan tot een resultaat waar beide partijen met tevredenheid op terug kunnen kijken.


(meer…)

Erkend Hypotheekadviseur

Introductie

Ben jij een Hypotheekadviseur uit Noord-Brabant met een service- en klantgerichte houding? En wil je werken voor een gevestigde naam binnen de Financiële Dienstverlening? Ben je ook al bezig met of geslaagd voor PE Plus?

Dan ben jij waarschijnlijk de Erkend Hypotheekadviseur die wij zoeken!

(meer…)
Call Now Button