Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Hypotheek rapport schrijver

Introductie

Ben jij een hypotheekadviseur, die sterk is in het schrijven van hypotheek adviesrapporten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Aan de hand van de hypotheek inventarisatie en het vaste format ondersteun jij de uitvoerende hypotheekadviseurs die de gesprekken voeren. Deze werkzaamheden kun je heel goed parttime uitvoeren ( 2 a 4 dagen in de week ) fulltime kan ook. Werk jij graag vanuit huis? dan is dit je kans.

(meer…)

Manager afdeling schadeverzekeringen & afdeling beheer

Introductie

Heb jij ervaring in het aansturen van een team, maar vindt je het daarnaast ook heel leuk om zelf mee te werken. Of ben je juist toe aan een nieuwe stap en is het geven van leiding jouw nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar een manager schadeverzekeringen en afdeling beheer. 

Ben jij die expert, die vakinhoudelijk helemaal op de hoogte is van alle ins en outs en zin heeft in een nieuwe baan? Reageer dan snel!

(meer…)

Adviescoach hypotheken ( vraagbaak )

Introductie

Ben jij een hypotheekadviseur die graag zijn kennis en ervaring deelt  met een grote groep collega’s ?Je wordt de sparringpartner van diverse hypotheekadviseurs in het land. Het betreft een midoffice functie waarbij jij zowel de vraagbaak als de fiatteur bent. 

Zoek jij een veelzijdige hypotheekfunctie, waarbij jij je onafhankelijk advies kennis kan delen met collega’s dan is dit de job voor jou!

(meer…)
Call Now Button