Hypotheekadviseur (Fulltime Loondienst) – Bilthoven

Introductie Onze klant is een onafhankelijk hypotheek-adviesbureau op de Utrechtse Heuvelrug, dat samenwerkt met een makelaarskantoor. Voor hun adviesteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige hypotheekadviseur. Het gaat hier om een loondienstrol, met ruim voldoende goede leads, in een mooi werkgebied.

Vacature: Hypothecair Specialist Acceptatie – Bilthoven

Introductie Ben jij een hypothecaire alleskenner op het gebied van Acceptatie? Ben je klaar om je expertise en klantgerichtheid in te zetten in een dynamische Mid Office omgeving? Onze opdrachtgever dé expert in hypothecaire diensten en platformen! Zij beheren 40% van de hypotheken in Nederland en werken samen met grote banken en geldverstrekkers. Sluit je […]

Makelaar KRMT of RMT voor ambitieuze makelaardij Bilthoven – Bilthoven

Introductie Onze opdrachtgever is een stevige en professionele makelaardij (BOG en Wonen) met meerdere vestigingen in de regio Utrecht Voor de regio Bilthoven e/o zoeken wij een even stevige, commercieel sterke K-RMT-er of RMT-er.Zoek je een nieuwe uitdaging? Bel ons en we bespreken graag met je of deze opdrachtgever en werkgebied goed bij je kunnen passen!

Hypotheekadviseur (Loondienst) – Bilthoven

Introductie Onze klant is een gerenommeerd onafhankelijk hypotheek-adviesbureau op de Utrechtse Heuvelrug.Voor hun hypotheek adviesteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige hypotheekadviseur. Het gaat hier om een loondienstrol, met ruim voldoende goede leads, in een mooi werkgebied.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk