2Bconnected_logo

KRMT of RM/RT makelaar met ambitie – Purmerend

Introductie Voor een NVM Makelaar in Purmerend, ben ik op zoek naar een Champions League speler. Iemand die bereid is zijn tanden in de Purmerendse markt te zetten. Een makelaar die in bezit is van een  KRMT of RM RT diploma en een hoge gunfactor heeft.  Ben je bekend in de regio Purmerend en Waterland […]

Junior/Medior makelaar gezocht – Purmerend

Introductie Voor een ambitieuze makelaardij in Purmerend zijn wij op zoek naar een enthousiaste Makelaar ARMT/KRMT. Ervaring is geen must, maar wel een pre.Ben jij die makelaar die meteen aan de slag kan om woningzoekenden en eigenaren te ondersteunen bij het verkoop of aankoopproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker schade acceptatie afdeling verzekeringen – Purmerend

Introductie Onze opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar een medewerker schade acceptatie voor haar afdeling verzekeringen. Wij komen daarom graag in contact met een enthousiaste acceptant  die iedere dag met plezier commerciële kansen zoekt, ziet en oppakt.

Hypotheekadviseur – Purmerend

Introductie Wij zijn op zoek naar een hypotheekadviseur met ruime ervaring binnen het onafhankelijk advies. Je bent bij voorkeur bekend met de nationale hypotheekbond applicatie en weet dat je daar veel over sluiters kunt vinden. De opdrachtgever heeft een grote hypotheek portefeuille die eens flink onder handen genomen moet worden. Weet jij mensen goed in te […]

Commercieel medewerker binnendienst verzekeringen – Purmerend

Introductie Onze opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor haar afdeling verzekeringen.Wij komen daarom graag in contact met een enthousiaste MBO´er  die iedere dag met plezier commerciële kansen zoekt, ziet en oppakt.

Gezocht ondernemende makelaarstalenten! – Purmerend

Introductie Altijd makelaar willen worden en direct in omgeving Purmerend aan de slag? Gaat jouw bloed sneller stromen van onroerend goed, nieuwe concepten en het runnen van je eigen toko?Dit is je kans om binnen no time als zelfstandig makelaar werkzaam te zijn!

Ervaren Makelaar KRMT – Purmerend

Introductie Voor een ambitieuze makelaardij in Purmerend zijn wij op zoek naar een enthousiaste  en ervaren Makelaar KRMT, met 2 jaar ervaring.Ben jij die makelaar die meteen aan de slag kan om woningzoekenden en eigenaren te ondersteunen bij het verkoop of aankoopproces? Dan zijn wij op zoek naar jou .. 

Verzekeringen schade afhandelaar – Purmerend

Introductie Ben jij een expert in verzekeringen schade afhandelingen en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil jij werken bij een toonaangevende financiële dienstverlener waar er met veel plezier maar ook hard gewerkt wordt?Onze opdrachtgever is op zoek naar een schade afhandelaar voor haar afdeling verzekeringen. Interesse lees dan verder..