2Bconnected_logo

Zelfstandig sales professional – Arnhem

Introductie

Heb jij ervaring in sales en een echte winnaarsmentaliteit? Dan zoeken we jou! Wij zoeken sales toppers uit heel NL. De beste sales toppers verdienen wel +€ 10.000,- per maand. Ben jij diegene die dit kan overtreffen? Onze opdrachtgever is gevestigd in Arnhem op loopafstand van het station. Woon je niet in de buurt van Arnhem? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Let op! De eerste twee weken wordt er wel verwacht dat je op kantoor werkt i.v.m certificering/compliance training.

Organisatie

Het is een fullservice sales bureau die je verschillende opdrachten aanbieden. De opdrachtgever werkt uitsluitend met ondernemers en is dus een platform voor ZZP’ers. Wanneer je start krijg je volledige begeleiding en training, zowel als producttraining als 1 op 1 coaching. Zo wordt je klaar gestoomd voor de verschillende campagnes.

Functie

Je komt te werken in een dynamische sales organisatie met uiteenlopende sales projecten, zoals het opvolgen van vastgoed leads die gecreëerd worden door het marketingteam, zonnepanelen verkoop, maar je kunt zo ook aan de slag voor grote bekende merken als VodafoneZiggo. De organisatie werkt uitsluitend met warme of lauwe leads met goede campagnes.

We zoeken salesteams uit heel NL. Heb jij een callcenter team of buitendienst team en zoek je opdrachten dan kan je ook als onderaannemer te werk gaan.


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de sales
  • Je bent zelfstandige ondernemer
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Jij beschikt over een winnaars mentaliteit
  • Jij bent 4 dagen in de week beschikbaar

Aanbod

  • Hoge vergoedingen
  • Mogelijkheid tot passief geld verdienen door een team op te bouwen via je eigen netwerk
  • Vrijdagmiddag borrels
  • Toegang tot exclusieve feestjes

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze accountmanager positie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat recruiter van 2B Connected.

Arsham is bereikbaar op 06-20179675 of 020-7640777 of mail salesrecruiter@2bconnected.org
Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en sta je te trappelen om hiermee aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en korte motivatie naar salesrecruiter@2bconnected.org of bel Arsham Sharafat 06-20179675

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures