Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

ZZP Financieel adviseur hypotheken en lijfrente

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Groningen

Introductie

Voor onze opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar financieel adviseurs die de particuliere consument thuis gaan adviseren over het verbeteren van hun hypotheek of de hiermee verwante financiële zaken. Ben jij die gedegen en gestructureerde financiële professional die op basis van een ZZP overeenkomst het team wil komen versterken? Heb je al de nodige ervaring? Ben je resultaatgericht en besluitvaardig? Kom dan nu in actie!

Organisatie

De organisatie is in geheel Nederland actief. Zij hebben zorgplicht hoog in het vaandel staan, voegen de daad bij het woord en dat is ook precies de insteek bij de gemaakte afspraken. Deze afspraken zijn gemaakt bij reeds bestaande klanten.

Functie

Je wordt op het hoofdkantoor eerst wegwijs gemaakt in de organisatie, de programmatuur, de werkwijze en financiële producten. Vervolgens ga je aan het werk met een gevulde agenda. De afspraken worden gemaakt vanuit het gespecialiseerde callcenter. De particulieren die gebeld worden zijn bestaande klanten van het intermediair waarmee wordt samengewerkt. De advies gesprekken met de klant gaan over verbeteringen binnen de huidige financiële situatie, met de duidelijke nadruk op de hypotheek. Op basis hiervan schrijf je een AFM proof adviesrapport. De hieruit voortvloeiende bemiddeling wordt vervolgens gedaan door de back-office.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs met:

  • WFT Basis
  • WFT Vermogen
  • WFT Hypotheken
  • WFT Consumptief krediet is een pre
  • Ruime klantadvies ervaring
  • Commerciële gedrevenheid.

Aanbod

Je komt te werken in een zeer professioneel gestructureerde organisatie. De werkzaamheden zijn zeer efficiënt georganiseerd. Je kunt je daardoor richten op waar je goed in bent en wat je het liefste doet; adviseren. Dat kan omdat je agenda wordt gevuld met goede afspraken. Je gaat werken op basis van een ZZP overeenkomst en ontvangt een percentage van de omzet, waardoor er een aantrekkelijk inkomen kan worden bereikt.

Inlichtingen

Voor meer informatie en of een afspraak kun je bellen met Melisa Unlu op nummer 06 42555860/ 020-7640777 of stuur een mail naar recruitment@2bconnected.org

Sollicitatie

Melisa Unlu, parttime recruiter, 06 42555860/ 020-7640777 of mail naar recruitment@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 5462 3202
gooiflevo@2bconnected.org Bel mij terug