2Bconnected_logo

ZZP zonnepanelen adviseur hybride – Arnhem

Introductie

Onze opdrachtgever gelooft dat zonne- energie de toekomst zal veranderen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen waardoor zij extra voordelig gebruik kunnen maken van gratis zonne-energie. Wij van 2B Connected ondersteunen deze missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten. Om dit te realiseren zijn wij dringend opzoek naar nieuwe positief ingestelde adviseurs die particulieren helpen aan zonnepanelen, zonder extra maandelijkse kosten???

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een specialist in de verkoop en montage van zonnepanelen, met adviseurs door geheel Nederland. Wij zijn voor de regio Arnhem en een straal van 50 km op zoek naar ambitieuze sales professionals.

Functie

Als zonnepanelen adviseur ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever en heb je veel verantwoordelijkheid. Je geeft de klant deskundig advies en probeert een passende oplossing te vinden. Hiervoor krijg je een interne opleiding.

Kwaliteit en eerlijkheid staan voorop bij ons. Dit kun jij dus ook van ons als jou opdrachtgever verwachten. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen krijg je een uitgebreide training online of op locatie. Wij maken gebruik van efficiënte software waarmee je o.a. gemakkelijk opbrengstberekeningen en dagtekeningen kunt maken. 

Functie-eisen

Ervaring als accountmanager of sales is een vereiste.

Ook mensen uit de HORECA of de reisbranche of het hypotheekadvies zijn welkom indien zij sales ervaring hebben.

De klant vertrouwt op jouw deskundigheid en jij voorziet hem van een passend advies. Je krijgt een interne opleiding zodat je goed voorbereid op pad gaat. Je hoeft geen technische kennis te hebben. Als zonnepanelenadviseur ben jij de schakel tussen de klant en de opdrachtgever. Hierom behoor je te beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Oprecht en van hoge kwaliteit. Dat is wat de opdrachtgever naar onze klanten uitdraagt. Dit kun jij ook van ons als jouw werkgever verwachten. We zoeken iemand met inzet en uithoudingsvermogen. Uiteraard willen wij dit ook belonen! In het kort kun je het volgende verwachten:

Zelf je rooster bepalen (minimaal 24 uur tot 40 uur)

Je kunt hybride werken, waarbij je  minimaal 2 dagen vanuit kantoor werkt

Bellen op warme leads of direct bij de klant een afspraak ingeboekt krijgen ? wat jij wilt

Vergoeding op basis van margedeling ( info volgt op de introductie bijeenkomst )

Gemiddeld verdient een adviseur tussen de € 3.000 en de € 12.000 per maand er is geen cap

Grote zelfstandigheid

Interne opleiding. Technische kennis is geen vereiste.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze accountmanager positie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat recruiter van 2B Connected. Arsham is bereikbaar op 06-20179675 of 020-7640777 of mail arsham@2bconnected.org

Binnen onze werving en selectie werken wij met een introductie bijeenkomst.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en sta je te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Stuur dan je CV en korte motivatie naar arsham@2bconnected.org 

Op het moment dat je CV hebt ingestuurd, kun je de week erna direct worden ingepland voor een introductie bijeenkomst.

In deze introductie bijeenkomst zullen we samen bepalen of jij en wij geschikt voor elkaar zijn.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures