Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

ZZP zonnepanelen adviseur remote vanuit huis

  • Branche: Standaard
  • Functie:
  • Regio: Gelderland

Introductie

Onze opdrachtgever gelooft dat zonne- energie de toekomst zal veranderen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen waardoor zij extra voordelig gebruik kunnen maken van gratis zonne-energie. Wij van 2B Connected ondersteunen deze missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten. Om dit te realiseren zijn wij dringend opzoek naar nieuwe positief ingestelde adviseurs die particulieren helpen aan zonnepanelen, zonder extra maandelijkse kosten???

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een specialist in de verkoop en montage van zonnepanelen, met adviseurs door geheel Nederland.

Functie

Als zonnepanelen adviseur ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever en heb je veel verantwoordelijkheid. Je geeft de klant deskundig advies en probeert een passende oplossing te vinden. Hiervoor krijg je een interne opleiding.

Kwaliteit en eerlijkheid staan voorop bij ons. Dit kun jij dus ook van ons als jou opdrachtgever verwachten. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen krijg je een uitgebreide training online of op locatie. Wij maken gebruik van efficiënte software waarmee je o.a. gemakkelijk opbrengstberekeningen en dagtekeningen kunt maken.

Functie-eisen

Ervaring als accountmanager of sales is een vereiste.

Ook mensen uit de HORECA of de reisbranche of het hypotheekadvies zijn welkom indien zij sales ervaring hebben.

De klant vertrouwt op jouw deskundigheid en jij voorziet hem van een passend advies. Je krijgt een interne opleiding zodat je goed voorbereid op pad gaat. Je hoeft geen technische kennis te hebben. Als zonnepanelenadviseur ben jij de schakel tussen de klant en de opdrachtgever. Hierom behoor je te beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Oprecht en van hoge kwaliteit. Dat is wat de opdrachtgever naar onze klanten uitdraagt. Dit kun jij ook van ons als jouw werkgever verwachten. We zoeken iemand met inzet en uithoudingsvermogen. Uiteraard willen wij dit ook belonen! In het kort kun je het volgende verwachten:

Zelf je rooster bepalen

Werken vanuit huis

Bellen op hotleads

vergoeding op basis van margedeling

Gemiddeld verdient een adviseur tussen de € 4.000 en de € 12.000 per maand er is geen cap

Grote zelfstandigheid

Interne opleiding. Technische kennis is geen vereiste.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze accountmanager positie kun je contact opnemen met Arsham Sharafat recruiter van 2B Connected. Arsham is bereikbaar op 06-20179675 of 020-7640777 of mail arsham@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging en sta je te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Stuur dan je CV en korte motivatie naar arsham@2bconnected.org of bel Arsham Sharafat 06-20179675

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button