Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Opzoek naar de beste software voor makelaars?

Voor makelaars is een geavanceerd CRM-systeem essentieel om sneller en efficiënter te werken. Daarom willen wij jullie graag introduceren met Pyber, een alles-in-één makelaarssoftware met alle functies die jij als makelaar nodig zult hebben. Met Pyber automatiseer je al je dagelijkse werkzaamheden, zodat jij je aandacht kunt richten op taken waar je als makelaar echt blij van wordt!

Maak kennis met Pyber!

Pyber ondersteunt makelaars in Nederland in het organiseren en automatiseren van hun dagelijkse werkzaamheden in de makelaardij. Door de inzet van verschillende geïntegreerde tools worden de dagtaken versnelt en automatisch administratief vastgelegd. Of het nu gaat om lead bewerking, relatiebeheer, woonaanbod, facturering of marketingacties; bij Pyber zijn al deze onderdelen geïntegreerd in één pakket. Dat alles voor een vaste lage prijs per maand.

Alles-in-één makelaarssoftware

Bij Pyber zijn al deze onderdelen geïntegreerd in één pakket:


Relatiebeheer & klantkaarten

Binnen het CRM systeem kan je eenvoudig en overzichtelijk bladeren door diverse klantprofielen en relaties. Met geautomatiseerde dossiervorming en geschiedenis zijn je klantkaarten altijd up-to-date, zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.


Taakbeheer

Met Pyber beheer je al je taken voor jezelf en je collega’s. Je kunt eenvoudig je eigen of de taken van je collega’s filteren en bekijken. Dankzij diverse taakbeheer opties schakel je sneller en efficiënter met collega’s en klanten. Hierdoor houd je prettig overzicht op al je taken in de gaten!


Woningaanbod beheer

In slechts een aantal klikken beheer je het woonaanbod, dankzij een gebruiksvriendelijke interface. Upload eenvoudig foto’s, video’s of 360 graden foto’s voor een virtuele tour. Op de woningpagina vind je een overzicht van alle activiteiten, waaronder de matches van klanten met beschikbare woningen op basis van geavanceerde zoekprofielen.


Mailbox integratie

Met de mailbox integratie ben je niet meer afhankelijk van e-mailprogramma’s, zoals Outlook, G-mail of bijvoorbeeld Apple mail. Al je mails kan je namelijk synchroniseren in het CRM-systeem. Zo kan je gemakkelijk een nieuwe klantkaart of actie toevoegen vanuit een e-mail!


Contractbeheer

Binnen Pyber maak je eenvoudig verschillende contractsjablonen aan. Hiermee kan je een contract, in het bijzijn van uw klant, digitaal laten ondertekenen via bijvoorbeeld een iPad of tablet. Het contract wordt na ondertekening automatisch geconverteerd naar PDF en verstuurd. Daarna ontvangen jullie beide een kopie van het contract per mail.


Exporteer woonaanbod

Binnen slechts een paar minuten exporteer je een woning naar diverse platforms, waaronder Funda, Huislijn, Jaap, Pararius, Huurwoningen.nl of deel het op Social Media.


Marketing

Inspireer uw relaties door het sturen van persoonlijke en relevante mails vanuit Pyber CRM op basis van hun zoekcriteria. Zo verstuurt u woninginformatie snel en gemakkelijk naar alle klantkaarten waarvan de zoekcriteria matchen met het object.


Nog een aantal voordelen van Pyber op een rijtje:
  • Onbeperkt gratis kadastrale kaarten
  • Open en bewerk Word, Excel en PDF’s eenvoudig in Pyber
  • Centrale opslag voor al je documenten
  • Onderteken formulieren en contracten digitaal
  • Maak printklare raampresentaties, flipbooks, brochures, flyers & meer
  • Woningscan met uitgebreid waarde rapport
  • TV –woningpresentatie door middel van narrowcasting
  • Woningaanbod plaatsen op sociale media met één druk op de knop

Nieuwsgierig geworden?

Heb je voldoende gelezen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Pyber voor jouw organisatie? Ben je er klaar voor om de omgeving live te zien en te ontdekken wat Pyber voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag hier een vrijblijvende demo aan!

 

Deel op:

Eén reactie

  1. Werk nu met Realworks, ben erg tevreden hierover. Wat kunnen jullie bieden? Wat zijn de kosten, ben benieuwd hiernaar.

Laat een reactie achter

Call Now Button