2Bconnected_logo

Het 2B Connected Team

team-2024

Ons Team

Ontmoet onze recruiters en neem gerust contact op.

Olof

Eigenaar / recruiter

Olof is de oprichter eigenaar van 2B Connected. In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel het recruitment proces als de marketing van 2B Connected. Wil je sparren met Olof over je carrière in de makelaardij of hypotheekadvies, pak dan nu je kans

Jacqueline

Partner / recruiter

Jacquelien is een senior recruiter met meer dan 20 jaar ervaring in de werving en selectie van makelaardij en hypotheek professionals. Met haar enthousiasme en getting things done mentaliteit, is zij voor elke kandidaat en opdrachtgever een serieuze gesprekspartner.

Arsham

Partner / recruiter

Arsham is onze recruiter die zich bezighoud met de sales professionals die in de duurzaamheid werkzaam willen zijn. Wil jij een gesprek met hem hierover. Ben jij commercieel en wil jij hier meer over weten. Bel dan of mail of stuur een whatsapp bericht aan Arsham.

Roby

Partner / recruiter

Roby is onze senior recruiter met meer dan 20 jaar hypotheekadvies ervaring. Hij is positief kritisch en weet precies wat past en wat niet. Wil je graag met Roby een gesprek aanknopen. Hij maakt altijd tijd voor een goed gesprek.