2Bconnected_logo

Krediet Acceptant te Hilversum – Hilversum

Introductie

Kredietacceptant? Hier begint jouw uitdaging:

Ben jij klaar om een boost te geven aan je carrière en actief bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland? Als kredietacceptant voor onze opdrachtgever kan dat! Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling, acceptatie en indien nodig de afwijzing van kredietaanvragen. Deze verstrekking doe jij niet zomaar. Als kredietacceptant duik je in de kredietrapporten, inkomens en weeg je de risico’s af. Onze mindset is altijd gericht op het verstrekken van krediet aan onze klanten en maatschappelijke betrokkenheid. Dit betekent voor jou dat je vindingrijk moet zijn en op zoek moet gaan naar creatieve oplossingen, zodat we op een verantwoorde manier kunnen verstrekken.

Wij zetten woorden om in daden. Duurzaamheid en impact zijn kernwoorden die je dagelijks bij ons hoort; dit vertalen we naar het realiseren van duurzame transities, waarbij financiering niet langer een belemmering is maar een versneller. Onze opdravhtgever is dan ook een van de koplopers binnen Nederland en Europa als financier van energiegerelateerde- en circulaire projecten. Om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden te houden, is nú actie nodig. Door te financieren wat anderen niet willen financieren, willen we bijdragen aan CO2-besparing, afvalreductie, productie van duurzame energie, abiotische grondstoffen en het creëren van (lokale) banen.

 

Organisatie

Vanuit het Nationaal Warmtefonds verstrekken wij financiering aan woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen treffen, zoals warmtepompen, zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dubbel glas. Als kredietacceptant bij ons is geen klantdossier hetzelfde; jij bent verantwoordelijk voor de klantreis. Met je bewezen expertise als kredietacceptant ben je niet bang om nieuwe wegen in te slaan, processen te verbeteren en ons team te laten groeien. Wij zijn een snelgroeiende organisatie, want de behoefte aan financiering voor energiebesparende maatregelen in huis is groot!

Functie

Onze groei brengt volop kansen met zich mee voor jou.  Met jouw positieve energie en enthousiasme weet jij anderen mee te nemen in jouw drive om onze organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een team van 40 collega’s waarmee je nauw samenwerkt. Ook kun jij jouw ervaringen delen met de andere 150 gedreven collega’s. In onze snelgroeiende organisatie heb jij veel inbreng; jouw mening, ideeën en werkzaamheden worden gezien en gewaardeerd. Beoordelen van diverse documenten.

 • Integraal beoordelen van het dossier.

 • Verantwoordelijkheid voor het controleren en uitbetalen van het dossier.

 • Klantcontact door het behandelen van uitgaande vraagstukken, zowel telefonisch als per e-mail.

 • Benaderen van dossiers die eerder behandeld zijn maar nog niet compleet, om de klant te helpen het dossier compleet te maken.

 • Proactief meedenken over eventuele verbeteringen aan operationele processen en de website, en hiervoor verbetervoorstellen maken.

 

Functie-eisen

 • Mbo-opleiding afgerond.

 • WFT – Consumptief Krediet.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je deze graag opdoen? Dan horen we het graag.

 • Communicatief sterk en een echte teamspeler.

 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Aanbod

 • Salaris tussen €3.000 en €4.500 per maand op basis van 40 uur.

 • Mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur per week te werken.

 • Premievrije pensioenregeling + een budget op basis van 4% van jouw salaris om jouw pensioen aan te vullen of voor andere doeleinden te gebruiken.

 • Thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.

 • 29 vakantiedagen op basis van 40 uur om te genieten van een welverdiende vakantie.

 • Hybride werken.

 • Opleidingen en cursussen ten behoeve van je professionele ontwikkeling.

 • Een hecht team met een gezamenlijke lunch, borrels en regelmatig bedrijfsuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie.

Bel voor meer informatie met Rolf van der Meulen 06-34937130 of app je CV naar rolf@2bconnected.org

Sollicitatie

Direct zaken doen, stuur je CV naar rolf@2bconnected.org of bel of mail met Rolf van der Meulen mobiel 06-34937130

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures