2Bconnected_logo

Makelaar K-RMT (loondienst, 0-5 jaar ervaring) voor professionele organisatie – Utrecht

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar K-RMT en/of RMT makelaars in de regio Utrecht. Wij zoeken naar energieke mensen, die commercieel zijn ingesteld en gericht zijn op goede advisering en begeleiding van hun klanten.

Onze opdrachtgever is een grote en professionele organisatie die goede voorwaarden en begeleiding kan bieden. Doel is om na opgedane ervaring als zelfstandig makelaar te opereren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote, moderne NVM-makelaardij die haar klanten flexibele concepten aanbiedt. Het bedrijf werkt op meerdere locaties verspreid over Nederland en werkt doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe regio’s.

Nieuwe makelaars worden goed opgeleid en werken in hun eigen woonregio. Zij zijn commercieel ingesteld en tegelijk ook gericht op goede advisering en begeleiding.

Functie

Als makelaar bij onze opdrachtgever ben je actief met de volgende zaken:

*Jij hebt passie voor het vak en weet als geen ander hoe belangrijk elke klant is.

*Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen voor een optimale klanttevredenheid, van de eerste indruk tot het laatste contact. Als mensen met jou zaken hebben gedaan vertellen zij hun positieve ervaringen door.

*Onderhandelen is een vaardigheid die je correct en efficient inzet. Ook op kopers maak je indruk. Zij zullen jou als makelaar onthouden. Je gaat namelijk voor het maximale resultaat en komt je afspraken na.

*Je werkgebied en je portefeuille ken je als je broekzak, waardoor je gefundeerd verkoop- en aankoopadvies kan geven en weet wie er in de markt zijn.

*Van nature heb je een gestructureerde instelling. Je begrijpt dat dossiervorming belangrijk is, zodat er een uitstekende en efficiënte samenwerking met zowel de klant als je collega’s van de Centrale Back-Office ontstaat. Zij gaan jou namelijk helpen je werk optimaal uit te voeren.

*Je bent een winnaar. Als geen ander ben je in staat om alles uit jouw werkgebied te halen wat erin zit. Je bent pro-actief en zit niet stil te wachten totdat de business naar je toe komt.

*Je bent sociaal actief waardoor je hoort, ziet en voelt wat er binnen je netwerk speelt. Met de nodige lef en flair neem je initiatief om nieuwe klanten te werven.

Functie-eisen

*Je bent een hartelijke, commerciële persoon die zeer dienstverlenend is ingesteld.

*Je bent enthousiast en ondernemend en hebt een gezonde mate van doorzettingsvermogen.

*Je bent K-RMT (of RMT) gecertificeerd (SVMnivo).

*Je bent zeer sociaal vaardig en kunt GOED met computers, software en de modernste (digitale) hulpmiddelen overweg. *Je hebt geen 9-5 mentaliteit. Wanneer je werk het van je vraagt, ben je ook in de avonduren en in het weekend actief.

*Je bent 32- 40 uur week beschikbaar.

Aanbod

*Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief.

*Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer.

*Tijdens de eerste periode in dienstverband zal je basissalaris €3.000–€4.000 bruto per maand bedragen, afhankelijk van je diploma’s en ervaring.

*Daarnaast geldt een variabele beloning en zijn een leaseauto en een iPad beschikbaar.

*Je zult samen met andere makelaars deelnemen aan het ‘onboarding’- programma waarbij je gecoacht en getraind wordt door professionals met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, commerciële vaardigheden en positionering in je werkgebied.

*Ook wordt je getraind op de formules van de makelaardij en de gebruikte softwareapplicaties.

 

Inlichtingen

Jacqueline Adrichem 06-23840062, of jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Reageer via de sollicitatie button en stuur je CV op in WORD met een korte motivatietekst.

Of bel/mail: Jacqueline Adrichem 06-23840062 of jacqueline@2bconnected.org

 

 
Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures