2Bconnected_logo

Teamleider Verzekeringen – IJsselstein

Introductie

Ben jij klaar voor een leidende rol in de bruisende wereld van particuliere schadeverzekeringen? Stap aan boord als onze nieuwe Teamleider Particuliere Schadeverzekering bij onze opdrachtgever in het levendige IJsselstein

Als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in je carrière als Teamleider Particuliere Schadeverzekering, dan willen wij graag van je horen! Solliciteer nu en word onderdeel van ons enthousiaste team in IJsselstein. We kijken uit naar jouw sollicitatie en het begin van een spannende reis samen!

Organisatie

Bij ons in IJsselstein gaan we verder dan alleen verzekeringen. We zijn een hecht team dat gedreven wordt door passie, expertise en klantgerichtheid. Onze organisatie staat bekend om zijn innovatieve benadering en klantgerichte oplossingen. Met een informele werksfeer en volop ruimte voor persoonlijke groei, bieden we een werkomgeving waar je echt kunt schitteren.

Functie

Als Teamleider Particuliere Schadeverzekering speel je een cruciale rol in het succes van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het leiden, motiveren en inspireren van ons team van schadeverzekeringsadviseurs. Samen zorgen jullie voor een uitstekende dienstverlening aan onze particuliere klanten. Je werkt nauw samen met collega’s en stakeholders om de doelstellingen van het team te behalen en te overtreffen.

Functie-eisen

 • Leiderschap: Je hebt ervaring in het leiden van teams en bent in staat om anderen te motiveren en te coachen naar succes.

 • Expertise: Je beschikt over diepgaande kennis van particuliere schadeverzekeringen en bent in staat om deze kennis effectief over te dragen aan je team.

 • Klantgerichtheid: Je streeft altijd naar de hoogste klanttevredenheid en bent in staat om klantgerichte oplossingen te bieden.

 • Communicatieve Vaardigheden: Je bent een sterke communicator, zowel mondeling als schriftelijk, en kunt effectief samenwerken met verschillende belanghebbenden.

 • Resultaatgericht: Je bent gedreven om doelen te behalen en hebt een trackrecord van het leveren van uitstekende resultaten.

Aanbod

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw leiderschap wordt gewaardeerd en beloond.

 • Een competitief salaris dat recht doet aan jouw ervaring en prestaties.

 • Een inspirerend team om mee samen te werken en van te leren.

 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, met ondersteuning van ons ervaren managementteam.

 • Een marktconform salaris tussen €3400 en €4400 bruto per maand, afhankelijk van ervaring + bonusregeling van 12%

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak, vakantiegeld en een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie.

Bel voor meer informatie met Rolf van der Meulen 06-34937130 of app je CV naar rolf@2bconnected.org

Sollicitatie

Direct zaken doen, stuur je CV naar rolf@2bconnected.org of bel of mail met Rolf van der Meulen mobiel 06-34937130

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures