Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commercieel binnendienstmedewerker hypotheken

  • Branche: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Functie: Commercieel binnendienst hypotheken
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Voor een gerenommeerd hypotheek adviesbureau in Zaandam zijn wij opzoek naar een COMMERCIEEL binnendienst medewerker hypotheken met minimaal 1 jaar ervaring. Ben jij vlot van de tongriem gesneden en ken jij het hypotheekproces op je duimpje dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

Het betreft een binnendienst functie waarbij je ondersteuning bied aan de hypotheek adviseurs. Je doet de bemiddeling tussen het kantoor en de hypotheekverstrekkers. Tevens zorg je dat er nieuwe klanten worden geacquireerd, via de telefoon.

Functie

Als Medewerker binnendienst hypotheken sta je de hypotheekadviseurs ter zijde met de bediening van klanten en tussenpersonen. Je helpt de hypotheekadviseurs met het bewaken van de voortgang en de afwikkeling van hypotheekdossiers. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en telefonisch te woord staan van klanten en tussenpersonen. Je plant en ondersteunt de advieswerkzaamheden en verzorgt de administratie. Jij weet NIEUWE klanten alles te vertellen over de ins en outs te vertellen over de voorwaarden en administratieve afwikkeling van de hypotheken.

Functie-eisen

  • WFT Basis is een eis.
  • WFT hypotheken is een pre

Aanbod

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Inlichtingen

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Jacqueline Adrichem 06-23840062

Jacqonline@hotmail.nl

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button