Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

K-RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Breda
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze representatieve KRMT makelaar, taxateur en verhuurmakelaar uit Breda heeft een HBO opleiding gevolgd aan de Internationale Hogeschool aldaar. Zij is nu al meer dan 5 jaar  KRMT gecertificeerd. Zij heeft allround werkervaring opgebouwd bij diverse makelaarskantoren in de regio Breda, op zowel de binnen- als buitendienst. Een zelfstandige makelaar met representatief voorkomen, bedreven in het voeren van onderhandelingsgesprekken. Zij schakelt gemakkelijk tussen formeel en informeel en heeft een groot netwerk in en rond Breda.

Mogelijkheden

Na een de nodige ervaring te hebben opgedaan in de binnendienst, is zij nu al geruime tijd operationeel als woningmakelaar, taxateur en verhuurmakelaar in Breda en omgeving. Aankoopbegeleiding, bezichtigingen van koop- en huurwoningen, voeren van onderhandelingen, begeleiding bij verhuur, het waarderen van woningen en voeren van nieuwbouwgesprekken; het makelaarsvak kent weinig geheimen voor haar.

Conclusies en aanbevelingen

De kandidaat is een representatieve KRMT makelaar. Zij heeft een uitgebreide kennis opgebouwd van de makelaarswereld en van de regio Breda. Zij zoekt een kantoor wat haar de ruimte – en een bepaalde administratieve ondersteuning geeft. Het is voor de kandidaat van belang, dat zij zoveel mogelijk van haar vakkennis in de praktijk kan gebruiken en resultaatgericht kan werken.

Certificaten

  • Certificaat KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button