2Bconnected_logo

ZZP Financieel adviseur met commerciële kwaliteiten – Groningen

Introductie

Voor onze landelijk werkende opdrachtgever zijn wij in de regio Groningen op zoek naar een financieel adviseur met ruime onafhankelijke advies ervaring. Ben jij die commerciële financiële professional die afspraken weet om te zetten naar een geslaagde zaak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie is in geheel Nederland actief. Zij werken samen met een groot aantal intermediairs en ondersteunen deze in het kader van het voldoen aan de zorgplicht. Doelstelling is uiteindelijk om de financiële situatie van de particuliere consument te verbeteren. Veelal betreft dit dan de hypotheek. Je spreekt de klanten in hun vertrouwde omgeving,namelijk bij hen thuis.  

Functie

Je wordt op het hoofdkantoor ingewerkt, maar werkt vanuit huis. Je krijgt de ICT tools die je nodig hebt, plus de propositie om klanten te informeren over hun specifieke financiële situatie en de mogelijke verbeteringen.

Vervolgens ga je aan het werk met een gevulde agenda. De afspraken worden gemaakt vanuit het gespecialiseerde callcenter, die alleen de bestaande klanten belt die in aanmerking komen voor een verbetering van hun financiële situatie.

Op basis van jouw inventarisatie en analyse schrijf je een hypotheek adviesrapport. De hieruit voortvloeiende hypotheekbemiddeling wordt vervolgens uitgevoerd door de back-office van het hoofdkantoor.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs met:

  • WFT Basis
  • WFT Vermogen
  • WFT Hypotheken
  • WFT Consumptief krediet is een pre
  • Ruime, recente, onafhankelijke hypotheekadvies ervaring is een harde eis
  • Commerciële gedrevenheid is essentieel.

Aanbod

Je komt te werken in een zeer professionele hypotheekorganisatie waar de  werkzaamheden zeer efficiënt zijn georganiseerd. Je kunt je daardoor richten op waar je goed in bent en wat je het liefste doet, namelijk het adviseren van je klanten. Dat kan omdat je agenda wordt gevuld met afspraken.

Je gaat werken op basis van een ZZP overeenkomst en ontvangt een percentage van de omzet, waardoor er een aantrekkelijk inkomen kan worden gerealiseerd.

Inlichtingen

Voor meer informatie en/of een afspraak kun je bellen met Roby Klos 06-50628550 op 020-7640777 of mail naar roby@2bconnected.org

Sollicitatie

Recruiter Roby Klos

roby@2bconnected.org

Mobiel 06-50628550 of kantoor 020-7640777

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures